ISO 27001:2022 certificering

Wij zijn trots om aan te kondigen dat Marintec Expertise B.V., als onderdeel van Charles Taylor (Netherlands) B.V., per 13 juni 2024 met succes het ISO 27001:2022 certificaat heeft behaald. Dit certificaat, toegekend door Kiwa Nederland B.V., bevestigt onze toewijding aan de hoogste standaarden op het gebied van informatiebeveiliging.

Wat betekent ISO 27001:2022 voor u?

ISO 27001:2022 is een wereldwijd erkende norm voor het beheren van informatiebeveiliging. Het behalen van deze certificering betekent dat wij beschikken over een robuust beheersysteem om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van uw gegevens te waarborgen. Dit biedt onze klanten, partners en stakeholders de zekerheid dat wij serieus omgaan met de bescherming van hun informatie.

Onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid

Het behalen van de ISO 27001:2022 certificering is een bewijs van onze voortdurende inzet voor kwaliteit en veiligheid. Ons team heeft hard gewerkt om te voldoen aan de strenge eisen van deze norm, en wij blijven ons inzetten om onze systemen en processen continu te verbeteren.

Vertrouwen en samenwerking

Wij danken Kiwa Nederland B.V. voor hun ondersteuning en samenwerking tijdens het certificeringsproces. Deze prestatie benadrukt ons streven naar uitmuntendheid en versterkt ons vertrouwen in onze capaciteiten om veilige en betrouwbare diensten te leveren.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.