Over Marintec

24/7 beschikbaarheid
Ons kantoor is gevestigd op de Maasvlakte in Rotterdam, maar wij behandelen schades in heel West-Europa. Onze experts zijn 24/7 beschikbaar en zijn ’s avonds en in het weekend bij een oproep in Rotterdam gegarandeerd binnen een uur ter plaatse. Tijdens normale werkuren kunnen we in de regio Maasvlakte binnen enkele minuten aanwezig zijn.

Deskundig en onafhankelijk
Wij bieden onafhankelijke expertise en zijn in staat schades in praktisch elke sector van de maritieme en spoorwegsector op te nemen en af te handelen. We bieden deskundige assistentie bij schadeonderzoeken, claimafhandelingen en schadebeperking. Onze voornaamste opdrachtgevers zijn maritieme terminals, stuwadoors, binnenlandse en buitenlandse (container)overslagterminals, transportondernemingen, spoorwegmaatschappijen, assurantiemakelaars en verzekeraars. Wij worden ingeschakeld na een incident, na ontvangst van een claim of voorafgaand aan een rechtszaak. Om onze onpartijdigheid te waarborgen, sluiten wij geen contracten af met opdrachtgevers. Elke opdracht staat op zichzelf. Marintec Expertise is in 2003 opgericht door Cees Touw en maakt sinds 2017 deel uit van de V+B Group en opereert onafhankelijk.

Opleiding en training
Onze experts hebben een maritieme of technische achtergrond en kennen door hun jarenlange werkervaring alle kneepjes van het vak. Ze vergroten hun kennis en deskundigheid doorlopend doordat ze regelmatig interne en externe opleidingen en trainingen volgen. Onze experts zijn actief lid van de Nederlandse Vereniging van Register Experts (NIVRE)

Onze dienstverlening
Behalve claims afhandelen en schades opnemen/afhandelen, kunnen wij:

  • reparatiebestekken opstellen en reparatieoffertes beoordelen
  • opdrachtgevers adviseren over de opdrachtverstrekking voor reparaties;
  • reparatieprocessen volgen en beoordelen;
  • opdrachtgevers adviseren bij schadeclaims van derden;
  • adviseren over veiligheids- en transportkwesties;
  • materieel, gebouwen en infrastructuur voor o.a. verzekeringsdoeleinden taxeren;
  • adviseren bij aansprakelijkheidszaken over leveringscondities en wetgeving.

Marintec Expertise BV

Europaweg 875
3199 LD Maasvlakte
Havennummer 8200, gebouw 5

maasvlakte@marintec.nl
+31 (0)181 36 36 00 - (24/7)

Management & Boekhouding

Burgemeester Hazenberglaan 403
3078 HG Rotterdam
directie@verschoor-bras.nl
+31 (0)10 479 59 55

BTW nr. NL 812384726B01
KvK nr. 24352979
IBAN NL69 RABO 0316878413